Uitvaartverzekering

 Wat is een uitvaartverzekering?

 

Vanaf uw geboorte zorgt uw makelaar voor bescherming. Met een uitvaartverzekering trekt u die door tot aan het einde van uw leven. Een uitvaartverzekering dekt de kosten van een begrafenis of crematie, wat uw familie financiële zorgen bespaart. Het Uitvaartzorgplan van onze partner DELA helpt standaard ook met de praktische en administratieve zorgen na de uitvaart. Zo krijgt uw familie tijd voor wat écht telt: mooi en sereen afscheid nemen.

Wat doet Jansen bvba?

Ontdek hoeveel een uitvaart naar uw wensen kost

Jansen bvba helpt u als onafhankelijke expert om het Uitvaartzorgplan van DELA perfect af te stemmen op uw wensen en uw budget. Nabestaandenzorg is altijd inbegrepen in het Uitvaartzorgplan. Deze dienst biedt uw familie professionele begeleiding bij de administratieve en praktische verplichtingen na een overlijden. De consulenten nabestaandenzorg nemen uw nabestaanden tal van taken uit handen: ze zorgen onder meer voor de opzeg van abonnementen en nutsvoorzieningen. Ze verwittigen financiële instellingen, verzekeringsmaatschappijen en andere instanties. Bovendien geven ze toelichting bij de verschillende aspecten van de aangifte van een nalatenschap.

Kom eens praten over een Uitvaartzorgplan.

Leg vrijblijvend uw uitvaartwensen vast .

Maak een afspraak 

Bereken nu vrijblijvend uw premie

Wilt u begraven of gecremeerd worden? Verkiest u muziek van Clouseau of Edith Piaf op uw uitvaart? Bij DELA kunt u gratis en zonder verplichtingen uw uitvaartwensen eenvoudig vastleggen in een digitale wilsbeschikking. Op die manier hoeven uw nabestaanden geen moeilijke keuzes te maken bij de organisatie van uw uitvaart.

Leg gratis uw uitvaartwensen vast

DELA Natura- en levensverzekeringen N.V. Belgisch bijkantoor (ondernemingsnr. 0665.931.229) gelegen te Noorderplaats 5 bus 2 te 2000 Antwerpen, bijkantoor van DELA Natura- en levensverzekeringen N.V., vennootschap naar NL recht (KvK-nummer 17078393), gelegen te Oude Stadsgracht 1, 5611DD Eindhoven, NL, toegelaten voor Tak 21 levensverzekeringen onder codenr. 2864; fabrikant DELA Uitvaartzorgplan, levensverzekering Tak 21 onderworpen aan BE recht - dekt levenslang uw uitvaartkosten voor het bedrag waarvoor u verzekerd bent. Offerte en premieberekening : www.dela.be en/of uw makelaar. Klachten: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. of Ombudsman Verzekeringen (de Meeûsplantsoen 35, 1000 Brussel). Aan deze tekst kunnen geen rechten worden ontleend. Enkel de Algemene en Bijzondere Voorwaarden zijn bindend.

 

Hospitalisatie

Wenst u meer informatie over de hospitalisatieverzekeringen of de tandzorgverzekering van DKV of wenst u een premie te simuleren, klik dan op een van de onderstaande links.

 

 

 

Wenst u meer informatie over de hospitalisatieverzekeringen van DKV of wenst u een premie simuleren, klik dan op onderstaande link.

 

 

Wenst u meer informatie over de tandzorgverzekering van DKV, DKV Smile, of wenst u een premie te simuleren, klik dan op onderstaande link.

 

Verzekeringen Jansen BVBA | Ontwerp door Publistep | 2016